Vrouwendagen

In 2016 ging het over vrij zijn. De dag werd georganiseerd door 5 vrouwen uit verschillende dorpen en verschillende kerken, maar met hetzelfde verlangen. Zij willen een oase bieden, zodat elke vrouw toegerust en opgebouwd terug mag en kan gaan naar het leven van alledag. Want hoe vaak vergeten we niet om even stil te staan en rust te nemen, in plaats van alleen maar door te rennen? Wat een plezier èn diepgang kun je ervaren als je samen God looft en prijst in samenzang.
En dat straalt ook vanaf het podium.  We luisterden naar Agnes Huizenga die sprak over ‘Vrij om te zijn….droom of werkelijkheid?”
Daarover had Timo van den Heuvel een interactief en creatief optreden waarin hij de aanwezigen mee op reis nam in het leven van Jozef. Genieten gewoon! Muziekgroep Recall maakt er samen met de 200 gasten een muzikaal feest van.

De hele dag werd de hal gevuld door allerlei kramen en stands, waar vrolijke spulletjes te koop waren, of informatie te verkrijgen was.
‘s Middags is er een gevarieerd aanbod van verdiepende en creatieve workshops.

Enkele reacties van bezoekers:
‘Het was voor mij de eerste keer dat ik bij de vrouwendag in Zetten was. Het was echt heel fijn! Het dagelijkse leven slokt je op en daarom is het zo goed om de vrijheid te nemen een dagje apart te zetten’.

‘Vanuit de Bijbel wordt ons geleerd dat we als christenen één zijn. ’t Is bemoedigend dat tijdens de vrouwendag te ervaren. Zoveel vrouwen uit verschillende plaatsen en kerken en dan met elkaar Christus aanbidden en verdieping zoeken in Gods woord. Heel bijzonder’.


‘Enorm genoten en gezegend samen met mijn vriendin op deze mooie dag!! Wat een gave om zo de harten van mensen te kunnen raken in woord en muziek. God alle eer!’

Kon je dit jaar niet onze gast zijn? Dan heb je volgend jaar weer een nieuwe kans op 18 maart. 
Op deze 12e vrouwendag 2017 hebben we de volgende sprekers uitgenodigd:
– Martin Brand, zanger en spreker.
– Lora Kremer, is na een aantal jaren als zendeling in Afrika nu actief als spreker.
Zij hebben toegezegd te komen. Zoek hun bijzondere levensverhalen vast eens op via internet!
En vooral: reserveer deze datum zaterdag18 maart 2017 alvast in je agenda.

Nadere info volgt te zijner tijd.