Vrouwendagen

‘(Be)-leef Zijn Licht’

‘(Be)-leef Zijn Licht’ was het thema voor de vrouwendag 2018 in Zetten.

De dag werd dit jaar georganiseerd door: Arenka de Regt, Klazien Wierbos, Stevelien Smid, Julia Bunt, Henny Mulder en Mieke de Jager. Zij hebben zich enorm ingezet, waarvoor het bestuur van ‘De Schakel’ hen hartelijk dank zegt.

Zoveel vrouwen uit verschillende plaatsen en kerken en dan met elkaar Christus aanbidden en verdieping zoeken in Gods woord. Een bijzondere ervaring!

Met het organiserende team kijken we dankbaar terug op een waardevolle dag. Wat een bemoediging om zoveel mooie reacties te horen.

Woorden als ‘een positief uitje’, ‘ontspannen samenzijn’, ‘verbondenheid’, ‘gericht op het koninkrijk’ en ‘een boost voor je geloofsleven’ kwamen voorbij.

Fijne samenzang en ontmoeting, een diepgaande toerusting door Esther Vorsterman van Oijen en Kina Tigelaar met inhoudelijke verdieping, creatieve workshops, subliem verzorgde catering door ‘Create Hope India’ en nog veel meer!

En het mooie is, je ontmoet vrouwen met allerlei verschillende kerkelijke achtergronden. Een van de uitgangspunten van de werkgroep is dan ook: ‘Wij zijn in deze wereld met elkaar als christenen verbonden. Vanuit de Bijbel wordt ons geleerd dat we als christenen één zijn en dat we Zijn Licht mogen beleven en uitstralen. Stralende vrouwen, wij verlangen ernaar’.

Ook de diversiteit in de middag werd gewaardeerd. De overgrote meerderheid was ook enthousiast over de locatie.

Uniek dat de dag weer georganiseerd kon worden zonder entreegelden, een vrij welkom voor een ieder. Dank voor de spontane financiële bijdragen en vooral ook dank aan de sponsors die het allemaal weer mede mogelijk maakten!

Blij waren we met alle workshophouders, mensen van de goede doelen markt, de wandelaars naar Hemmen, de perfecte geluidsverzorging, de vertrouwde muziekgroep ReCall en allen die hand-en spandiensten verrichtten om de dag mogelijk te maken.

En alle bezoekers: dank voor de aanwezigheid en het enthousiasme. Hopelijk tot de volgende Vrouwendag op 16 maart 2019! Spreekster is dan Erika Duenk.