vrouwendagen 2019

Welkom op de Vrouwendag Zetten 2019!

Zaterdag 16 maart spreekt Erica Duenk op de Vrouwendag in Zetten. Deze interkerkelijke vrouwendag wordt inmiddels voor de veertiende keer georganiseerd voor ruim tweehonderd vrouwen uit de Betuwe en omstreken.

De vrouwendag staat in het teken van ontmoeting, bezinning en inspiratie.
Dit jaar is het thema ‘Sterk in Zijn kracht’, naar aanleiding van Jesaja 40:31  waar staat: ‘Maar wie hoopt op de Heer krijgt nieuwe kracht: hij slaat zijn vleugels uit als een adelaar, hij loopt, maar wordt niet moe, hij rent, maar raakt niet uitgeput’.

De spreekster, Erica Duenk, heeft jaren lang gewerkt bij de Stichting Vrij Zijn. In 2015 werd zij door God geroepen om de nieuwe bediening His Healing Voice op te starten. Zeven maanden later werd de eerste Here I am conferentie gehouden. Sindsdien zijn er allerlei vormen van events en onderwijs bij gekomen. Daarnaast krijgt Erica steeds meer bekendheid door het succesvolle programma Transparant. Dit presenteert zij samen met Esther Vorsterman van Oijen (spreekster op de vrouwendag van vorig jaar).

Aansluitend aan het ochtendprogramma is er gelegenheid om te lunchen.
In het middagprogramma bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan één van de verschillende verdiepende, creatieve en ontspannende workshops.
De muzikale begeleiding van de dag is zoals gewoonlijk weer in handen van de band Recall! Kortom, het belooft weer een prachtige dag te worden, met tijd voor bemoediging, bezinning, toerusting en ontmoeting met God en elkaar! We zien er naar uit je te ontmoeten!

Inschrijven
Er is plaats voor ca 200 deelnemers, dus wacht niet te lang met inschrijven! Geef daarbij ook je keuze voor de workshop aan.
Het is ook mogelijk om telefonisch in te schrijven bij Klazien Wierbos, tel 0488-412410.

Workshops
Kijk hier voor meer informatie over de workshops.

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, wilt u zich dan hier afmelden.

Kosten
Toegang is vrij, er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd op de dag zelf. Het is ook mogelijk om een bijdrage over te maken via bankreknr: NL08 RBRB 0691 6686 71 t.n.v. Bijbelclub De Schakel te Heteren o.v.v. Vrouwendag (ANBI-status).

Koffie, thee, lunch
Graag zelf een lunch meenemen. Voor koffie, thee en iets extra’s bij de lunch wordt gezorgd.

Datum en tijd: 16 maart 2019

  • 8.45 uur:    Ontvangst en inschrijving, goede doelenmarkt
  • 9.30:           Ochtendprogramma met Erica Duenk
  • 12.30:          Lunch en goede doelenmarkt
  • 13:15:           Middagprogramma met workshops
  • 16.00:          Afsluiting

Locatie
Hendrik Pierson College
Mammoetstraat 1
6671 DL Zetten