Vrouwendagen

 

Attentie: Dit onderdeel op deze site komt binnenkort te vervallen. We hebben een eigen stichting opgericht en hebben nu een eigen website: www.hartvoorvrouwen.com Hier is ook de link te vinden voor de livestream.

 

Save the date!

6 maart 2021 spreekt Astrid Feddes over het thema: “Kom tevoorschijn.”
Het gaat over roeping en bestemming, dat vrouwen in hun eigen omgeving zichtbaar worden.

“Sta op, Mijn vriendin, en kom,Mijn allermooiste! Mijn duif in de kloven van de rots, in de schuilplaats van de bergwand, laat Mij uw gedaante zien, laat Mij uw stem horen. Want uw stem is zoet en uw gedaante is bekoorlijk.” Hooglied 13b en 14.

Deze dag zal anders verlopen dan normaal. Het wordt een ochtendprogramma van 10:00 tot 12:00 uur. Dit zal door middel van een livestream zijn. 

De link naar de livestream komt op onze website te staan. Hou die dus in de gaten!

 

Astrid Feddes (1966) is getrouwd met Jaap en samen hebben ze twee dochters en een zoon. Ze woonden met hun gezin in Zweden, China en Canada. Ze spreekt regelmatig in kerken, op Bijbelscholen en op conferenties in binnen- en buitenland. Astrid is gepassioneerd om vrouwen te inspireren en te activeren in het koninkrijk van God. Ze is oprichter van Destined to Reign en (mede)oprichter van Credo Huizen. In 2018 verscheen haar boek Welkom aan boord. Meer info destinedtoreign.nl, credohuis.nl

 

Neem een kijkje op onze nieuwe website: www.hartvoorvrouwen.com